Elävä Tarot -artikkelisarja

Elävä Tarot juttusarja kertoo tarot-korttien olemuksesta, niiden Iuonteesta ja merkityksestä, ennen kaikkea käytannön elämän vinkkelistä. Taide ja kulttuuri ovat myos lahellä sydäntäni, ja koska tarot sattumoisin kuuluu molempiin, artikkelit todennäkoisesti tulevat sivuamaan myös näitä alueita.

Elävä Tarot osa I
Minä Olen -lehti 3/2015


Vaiheessa -ohjelmassa aiheena Tarot 30.4.2014

Radio-ohjelman sivuille

Tarot 1 -koulutuspäivä 15.3.2014

Koulutuksen aiheena on Suuri Arkana. Tarot-pakan 22 valttikorttia eli suurten salaisuuksien kortit. Suuren arkanan historia, merkitys ja symboliikka tulkinnassa. Koulutuspäivä on lauantaina 15.3.2014 Era Novassa.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet (pdf)

 

Opas Viisauteen -dvd:n arvostelu

DVD:n arvostelu Minä Olen -lehdessä
Ilmestynyt Minä Olen -lehdessä 4/2012 www.minaolen.com.
Erkki Lehtirannan sivut: www.smilingstars.fi

Tarot Art & History Tour 2011
Italia

Opas Viisauteen -dvd on ilmestynyt

Opas viisauteen on ensimmäinen suomenkielinen opetusohjelma, jossa perehdytään tarot-korttien käyttöön itsetuntemuksen, ongelmaratkaisun ja henkisen kasvun apuvälineenä. Ohjelma ei auta sinua kehittymään tarot-ennustajaksi - heitähän maailmassa on muutenkin jo tarpeeksi. Sen sijaan paketista on hyötyä paremman elämänhallinnan saavuttamisessa ja uusien visioiden löytämisessä.

Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo varsinainen tarot-ammattilainen, tarjoaa Opas viisauteen sinulle paljon tarot-tietoutta. Vasta-alkajan kannattaa edetä ohjelmassa järjestelmällisesti osa kerrallaan, pidemmälle ehtinyt konkari voi seikkailla valikoissa mielensä mukaan.

Tarotin historia -osiossa käydään läpi korttien matka eri aikakausien ja maanosien halki. Mitä kaikkea tarotin kuusisataavuotiseen historiaan mahtuukaan?

Itseoivalluksen apuvälineet -osiossa ääneen pääsevät useat Suomen tarot-ammattilaiset, joiden puheenvuorojen kautta korttien monipuoliset käyttömahdollisuudet valottuvat.

Tarot-pöytiä ja tulkintaesimerkkejä -osiossa harjoitellaan korteilla tulkitsemista erilaisten ja monipuolisten pöytien avulla. Monelle voi tulla yllätyksenä, että kortteja voi valita myös kuvapuoli ylöspäin, ja että näin tehtävät pöydät toimivat yhtä hyvin kuin perinteisetkin pöydät. Entä miltä kuulostaa tulkinnan tekeminen postikorteilla?

Kakkoslevy on omistettu kokonaan korttien merkityksille. Valttikorttien kohdalla teemme syväluotauksen korttien symbolimaailmaan käyttäen apuna eri pakkojen kortteja.

Opas viisauteen -DVD:n oppaana toimii tarot-kouluttaja ja -tulkitsija Tero Hynynen. Muut esiintyjät ovat: Jussi Sohlberg, Pia Virtakallio, Kalervo Aaltonen, S. Albert Kivinen, Marita Liulia, Minttu Hapuli, Anja Toivanen, Ulla Halkola, Lauri Siirala, Alexander XIII ja Airi Oja.

Lisätietoja Tajunta Median sivuilta

 

Tajunta Median tekemä haastattelu:


Tarotpuun esittely suomeksi:


Tarotpuun esittely englanniksi:


Thoth-pakan esittely englanniksi:

 

 


 
:: Tarot
::
Mikä Tarot on
::
Pakan rakenne ja symboliikka
:: Korttien merkitykset
:: Tunnetuimpia pakkoja
:: Korttien tulkinta
::
Historia
::
Etiikka
::
Hinnasto
::
Yhteystiedot
:: Usein kysyttyä
::
Artikkelit
......................................................................................
kortit