Tulkinta - Kysymyksiä, vastauksia & oivalluksia

Tarot on lähes 600 vuotta vanha järjestelmä, jota käytetään itsetuntemuksen, ongelmanratkaisun ja henkisen kasvun apuvälineenä. Tarot-pakassa me kohtaamme mitä erikoisimpia hahmoja; Narrin, Taikurin, Papittaren... Kaikki Tarot-pakan hahmot edustavat arkkityyppisiä voimia, jotka vaikuttavat meissä jokaisessa kulttuuriin, rotuun, sukupuoleen tai muuhun sellaiseen katsomatta. Tarot-kortteja voi hyvällä syyllä kutsua Viisauden Kirjaksi. Avatessamme tämän kirjan avaamme samalla oven itseemme.

Tulkinnan avulla teemme tiedostamattoman tietoiseksi, muutamme näkymättömän näkyväksi. Tarot-kortit puhuvat alitajunnan kieltä, ja tulkinnan kautta voimme oppia puhumaan sitä myös itse. Tällöin olemme katsoneet roolien taakse, ottaneet askeleen lähemmäksi sitä mysteeriä, mitä ihmisenä oleminen on. Tarot ei omassa käytössäni toimi ennustusvälineenä, vaikka tähän kortit kenties helpoimmin mielletään. Jos kysyt minulta, "Mikä Tarot on?", vastaan sinulle: "Se on 78 viisasta ystävää."

Työskentelyalueita mm.

- itsetuntemus
- ongelmanratkaisu
- henkinen kasvu
- ihmissuhteet
- voimavarat
- kriisityöskentely

Hinnasto

Tulkinta:

1h / 45€
1,5h / 60€
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät:

1h / 40€
1,5 h / 55€

Haastatteluosuus kestää n.15 minuuttia, joten varsinaista työskentelyaikaa on 1h tulkinnassa 45min. ja 1,5h tulkinnassa 1h15min. Lue lisätietoja Hinnasto-sivulta.

Varaa aika soittamalla tai lähettämällä sähköpostia!

Puh: 0500 369 444
Sähköposti: tero(a)tarotpuu.com

Tervetuloa Tarotin maailmaan!


 
:: Tarot
::
Mikä Tarot on
::
Pakan rakenne ja symboliikka
:: Korttien merkitykset
:: Tunnetuimpia pakkoja
:: Korttien tulkinta
::
Historia
::
Etiikka
::
Hinnasto
::
Yhteystiedot
:: Usein kysyttyä
::
Artikkelit
......................................................................................
kortit